Hårprodukter som vårdar
inifrån och ut

Alla hårprodukter vi använder på salongen har vi valt ut med stor omsorg. Därför kan vi individuellt erbjuda kvalitetsprodukter som passar för just ditt hår. Oavsett vilken behandling du gör hos oss kan du vara säker på att ditt hår alltid får exklusiv styling och vård – inifrån och ut.

Joico – för schamponering, vård, färg, toning, slingor och permanent

Alla JOICOs produkter innehåller det exklusiva Quadramine Complex, formulerat med keratinprotein. Tack vare detta keratinprotein, reparerar och skyddar produkterna håret inifrån och ut. Komplexet penetrerar genom hela hårets struktur och ger därmed en komplett lösning för att kunna reparera ett hår.

.

plattång från hh simonsen

.

HH Simonsen – för skonsam styling

Vi kompromissar inte när det kommer till stylingverktygen för ditt hår. För att erbjuda ditt hår skonsam styling, använder vi oss av den senaste modellen av plattänger från HH Simonsen.

Plattängerna har titanklädda plattor med oljor och turmalin som gör håret silkeslent och slätt. Dessutom minimerar vi slitaget genom att anpassa stylingen efter just din hårkvalitet. Självklart använder vi även alltid värmeskyddande produkter innan styling.

Structure

Med hjälp av grymma produkter från Structure bygger vi upp hårets struktur. Enligt Structure handlar styling om instinkt, kreativitet och passion – och vi kan inte annat än att hålla med!

KMS

Vi använder även hårprodukter från KMS. Ett kvalitetsmärke med passion för forskning, naturliga ingredienser och användandet av den senaste teknologin inom hårvård.

KMS mål är att erbjuda produkter som låter dig uttrycka din personliga skönhet.