En frisörsalong med harmoni…

Ida & Bea heter vår frisörsalong och du har kanske redan listat ut att är det just vi, Ida och Beatrice, som startade salongen. Dessutom arbetar även Ebba hos oss!

Ända sedan vi slog upp portarna för salongen den 1 april 2011, har vi haft visionen om att skapa en salong med lugn och harmoni. Från det att du kommer in tills det att du går. För oss är det nämligen viktigt att du som kund ska komma hit och slappna av från den alltför ofta stressiga vardagen. Därför kan du alltid luta dig tillbaka och låta oss frisörer ta hand om dig och ditt hår.

.

...och expertis

Vi är ett team med frisörer som ständigt utvecklas. Detta gör vi genom att kontinuerligt delta i kurser för att hänga med i trenderna och få ny inspiration. Det är sedan vi i vår tur, med glädje, kan förmedla den nya kunskapen vidare till dig.

Vi erbjuder allt inom hårvård och har ett stort utbud behandlingar. Så oavsett om du vill färga, slinga, klippa eller styla håret är du välkommen in. Boka en tid hos oss direkt eller kontakta oss så hjälper vi dig.